Rūkymas

Sumaišyti po 100 g avižų, miežių, rugių ir sorų. Mišinį užpilti 1 litru vandens ir kaitinti iki užvirimo. Virinti 10 min., išpilti į termosą ir laikyti per naktį, perkošti. Gerti po 100 ml 3-4 kartus per dieną prieš valgį. Vartoti tol, kol rūkymas nesukels pasibjaurėjimo.


1 valgomąjį šaukštą susmulkintų avižų užpilti stikline šilto vandens ir laikyti visą naktį. Gerti kaip arbatą. Ši priemonė malšina potraukį tabakui ir opiumui.
Galimas ir kitas būdas: 2 valgomuosius šaukštus avižų užplikyti stikline verdančio vandens, kaitinti iki užvirimo, palaukti 1 val. ir perkošti. Gerti po 1/4 stiklinės 4-5 kartus per dieną 3-4 savaites.


Atsiradus norui parūkyti reikia kramtyti šviežią arba džiovintą ajero šaknį. Tai sukelia lengvą pykinimą.


Sumaišyti 65% ajero šaknų ir 35% pipirmėtės lapų, 1 valgomąjį šaukštą mišinio užplikyti stikline verdančio vandens, laikyti 1-2 val. termose. Perkošti ir skalauti burną atsiradus norui parūkyti.

 

Norint atpratinti žmogų nuo rūkymo, reikia pasodinti namuose tabaką. Po 2-3 savaičių, kai rūkalius nustos rūkyti, augalą išmesti.

 


Paskutinis atnaujinimas: 2009-02-19
 
Muzika | Masažuotojas Vilniuje, masažai Vilniuje | Vaikų paplūdimio tinklinio treniruotės Vilniuje | Autobusų nuoma | SEO PASLAUGOS | padanguparduotuve.lt | Kvalifikuotas darbas |